Nyt on tullut taas neulottua, pitkästä aikaa. Sain 7 veljeksestä tehtyä seuraavia juttuja:
takin ohje    vähän muokattuna tosin, kun tein sen yhtenä palana. Housut on melkeen omasta päästä, ehkä kirjotan sen ohjeen tänne joskus, jos joku haluaa nähdä mun sekoiluja :D

2087486.jpg

jaa miksi housut on noin hölmön väriset? no kun keltainen lanka loppui kesken :D sitten oli kiva laittaa takkiin violetit napit, joten sopivat yhteen. lahkeiden resoreissa on samaa lettiä kuin takissa, kuvissa ei taida oikein näkyä.

2087499.jpg

äitille joululahjaksi syntyivät sukat, ohje oli ihan seiskaveikan vyötteestä ja omilla jutuilla muunneltuna. siitäkin on muistiinpanot tallella, jos kiinnostaa ja jos joskus jaksan niitä "suomentaa" ;)

2087581.jpg

voi hitsi on hankala saada hyviä kuvia... sukan päällä siis kulkee kaksi palmikkoa koko ajan, oli tosi kivat tehdä.

nyt on tämä työn alla, mutta nutussa lanka loppui kesken. eli kuvaamaan pääsee vasta kun on käyty kaupassa :) tuon ohjeen putkilosukkia rupesin tekemään, ja voin sanoa, ettei mitään noin vaikeeta ole tullut ikinä tehtyä... yksi sukka on jo valmis, siinä on virheitä sitten niin että riittää. jos joskus saan tehtyä toisenkin, niin ehkä sitten jo osaan :P kuvio on kyllä tosi kaunis silloin kun sen on tehnyt oikein, eli joskus tolla tavalla vois tehdä jotain isompaakin.

hirmu monta ohjetta on jonossa, joita haluan kokeilla. lankaa vain on liian vähän ja väärän väristä ja paksuista... eikä puikkojakaan ole tarpeeksi eri paksuisia :D

mitäköhän muuta mun piti bloggailla? katsellaas pian taas... :) Terkkuja! :D